Termeni si Conditii

Descrierea Serviciului

S.C. Voicemarket S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si Voicemarket, in calitate de autor / proprietar / administrator al site-ului www.comemorare.ro, asigura servicii si informatii tuturor celor care doresc sa se inregisreze sau doar sa acceseze site-ul www.comemorare.ro.
Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului, sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Inregistrare

Pentru utilizarea serviciilor oferite de website-ul www.comemorare.ro numai in cazul in care este necesara folosirea unei adrese de email valide si a unei parole, sunteti de acord sa folositi date adevarate, exacte, curente si sa completati informatiile despre dumneavostra in campurile din formularul de inregistrare.
Daca oricare dintre aceste date se schimba, sunteti de acord sa modificati informatiile din contul dumneavostra cat mai curand posibil.
Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului comemorare.ro.
Voicemarket nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

Continut

Voicemarket defineste prin CONTINUT toate informatiile continute in portal sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.
Utilizatorii sunt in intregime responsabili de continutul imaginilor,melodiilor, textelor si informatiilor postate sau introduse pe site. Voicemarket poate elimina orice continut despre care considera ca este (dar fara limitare la acestea) daunator, ilegal, imoral, defaimator, intolerant, nerespectuos, malitios, fraudulos, persuasiv sau care reprezinta un risc de orice fel.
Utilizatorul este de acord si se obliga sa nu publice materiale protejate de un drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv, in caz contrar fiind singurul responsabil, Voicemarket neputand fi facut responsabil de incalcarea drepturilor de autor intrucat postarea materialelor se face automat.
Utilizatorii garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor si proprietatilor intelectuale pe care le posteaza in cadrul site-ului comemorare.ro, si au dreptul sa posteze aceste materiale.
Constituie raspunderea utilizatorului de a obtine consimtamintele privind postarea informatiilor personale ale altor persoane si de a adera la legile statale si federale aplicabile cu privire la aceste informatii.
CONTINUTUL site-ului este proprietatea Voicemarket si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al Voicemarket.
Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.
Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului prin intermediul serviciilor de free e-mail sau free web hosting, nu este proprietatea Voicemarket. Voicemarket nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus.
Voicemarket poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de imagine asupra unei persoane sau a unui grup de persoane.
Voicemarket isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul portalului, in orice moment.
Voicemaket isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

Responsabilitatea utilizatorilor

Utilizatorii comemorare.ro sunt responsabili pentru mentinerea confidentialitatii datelor de identificare ale contului (email, parola) si pentru restrangerea accesului la calculatoarele acestora in vederea prevenirii accesarilor neautorizate in contul comemorare.ro.
Utilizatorii sunt responsabili pentru toate activitatile care se desfasoara in contul lor, deci, utilizatorii trebuie sa intreprinda toate actiunile necesare pentru a asigura confidentialitatea si siguranta datelor de identificare ale conturilor. Daca aveti motive sa credeti ca parola a ajuns in posesia unui tert neautorizat, trebuie sa ne Contactati imediat.
Utilizatorul trebuie sa se asigure ca nu exista terti neautorizati care pot citi emailurile ce contin comenzile de la comemorare.ro.
Va rugam sa va asigurati ca toate datele pe care ni le furnizati sunt corecte si complete si sa ne informati asupra oricarei schimbari a informatiilor de contact. Va puteti modifica detaliile folosind sectiunea "contul meu".
Comemorare.ro isi rezerva drepturile sa refuze accesul la pagina web, sa opreasca conturi, sa stearga sau sa adauge informatii la discretia sa.
Voicemarket
isi rezerva dreptul sa anuleze comenzi, FARA a taxa utilizatorii pentru comenzile anulate.
Nu trebuie sa folositi site-ul intr-un mod care poate cauza intreruperea accesului temporar sau total in orice fel.
Responsabilitatea tuturor comunicatiilor electronice transmise de la computerul dvs. sunt ale dvs. si NU ale Voicemarket.com

Nu trebuie sa folositi site-ul in nici unul din urmatoarele feluri:
» pentru motive fraudulente sau in legatura cu orice activitate nelegala
» pentru a trimite, folosi sau refolosi orice material care este ilegal, ofensiv, abuziv, indecent, defaimator, obscen sau amenintator; sau care incalca drepturi de autor, marci inregistrate, confidentialitate sau orice alt drept; sau care aduce injurii unor teril
» pentru a cauza iritare, inconveniente sau anxietati

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor este foarte importanta pentru Voicemarket.com in vederea mentinerii relatiilor bune pe termen lung cu vizitatorii si clientii sai. In continuare, vom descrie politica de confidentialitate a datelor.

Datele vizitatorilor
Vizitatorii comemorare.ro nu trebuie sa trimita site-ului nici o informatie personala inainte de a deveni clienti.
Voicemarket.com colecteaza urmatoarele date despre vizitatori, date implicite care se transmit la accesarea fiecarei pagini web:
» Adresa IP
» Tipul si versiunea browserului si a sistemului de operare
» Sursa vizitei (site-ul de referinta)

Informatiile de mai sus sunt colectate pentru statistici interne care ne ajuta in optimizarea site-ului pentru o mai buna uzabilitate. Informatiile pot fi folosite si pentru a identifica eventuale tentative de frauda sau intrare neautorizata in sistem.
Voicemarket NU va trimite aceste informatii nici unui tert decat daca va fi obligat de autoritati prin mijloace legale.

Datele clientilor
Clientii comemorare.ro sunt rugati sa introduca urmatoarele date:
» O adresa de email valida
» Nume si Prenume
» Adresa

Voicemarket NU va cere utilizatorilor date confidentiale cum ar fi card-uri de debit/credit, cont bancar, etc.
Toate tranzactiile sunt procesate de PayPal, iar in urma tranzactiilor, Voicemarket.com va primi de la paypal doar numele si adresa de email a celui care a facut plata acelei tranzactii (emailul platitor poate fi diferit de emailul care primeste comanda).
Voicemarket NU va vinde sau pune la dispozitie in orice fel NICI UNUI tert date despre utilizatori, decat in cazul in care va fi fortat de catre autoritati prin mijloace legale.

Siguranta datelor

Deoarece siguranta datelor este una din principalele noastre griji, Voicemarket lucreaza cu experti renumiti pentru a asigura protectia datelor si pentru a se proteja impotriva utilizatorilor rau intentionati.
Expertii nostrii in securitatea datelor au creeat firewall-uri sofisticate care sunt testate zilnic si toate incercarile de frauda sunt inregistrate si analizate.
Lucrul cu PayPal este benefic din punct de vedere al securitatii si increderii utilizatorilor, deoarece utilizatorii nu vor trimite date confidentiale catre Voicemarket.com.

Dispute

Sunteti responsabil pentru interactiunile cu ceilalti Membrii Inregistrati sau Vizitatori ai acestui site.
Comemorare.ro isi rezerva dreptul, dar nu are nici o obligatie in acest sens, sa monitorizeze si sa actioneze in cazul disputelor dintre Membrii Inregistrati si/sau Vizitatori.
In cazul unor eventuale dispute Voicemarket isi rezerva dreptul de a lua orice masura necesara, incluzand dar fara limitare la suspendarea sau stergerea contului dumneavostra sau restrictionarea accesului pe site-ul comemorare.ro si stergerea continutului postat in cadrul site-ului.

Despagubiri

Voicemarket si partenerii acestuia, isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament.
Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul Voicemarket si al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.

Publicitate si promotii

Voicemarket poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii pe site-ul www.comemorare.ro.
Campaniile si promotiile derulate de Voicemarket nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.
Voicemarket nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate pe site, altele decat cele organizate strict de Voicemarket.

Tarife si plati

Voicemaket isi rezerva dreptul de a modifica tarifele prezentate pe site fara a notifica in prealabil Utilizatorii Inregistrati sau Vizitatorii.
Tarifele publicate pe site-ul www.comemorare.ro sunt exprimate in lei, contin TVA (Taxa pe Valoare Adaugata).

Acord

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel servicile si/sau continutul site-ului de la adresa www.comemorare.ro
Orice incalcare a acestor reguli o puteti semnala la adresa contact@comemorare.ro.


Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket