Tiba Aurel

DATA NASTERII: 07 Aprilie, 1931
DATA DECESULUI: 10 Noiembrie, 2018
LOCALITATE: Bucuresti, Bucuresti

Biografie

Comandor Inginer AUREL TIBA

7 Aprilie 1931 – 10 Noiembrie 2018

 

Cu adâncă durere in suflet, Olga, Viviana si Valentin anunță că iubitul nostru soț si tată Comandor Inginer AUREL TIBA ne-a părăsit pentru totdeauna pe data de 10 Noiembrie 2018 la vârsta de 87 de ani, lăsând un mare gol in sufletele noastre.

Am pierdut un soț si tată devotat care și-a adorat și a prețuit familia, un om extraordinar, un munte de bunătate, sinceritate, și omenie.  Era un prieten cald și loial, un om de mare integritate, compasiune, și har.

Multe lacrimi curg pentru sufletul lui bun și curat.

Dragul nostru nu te vom uita niciodată, te vom iubi mereu și vei rămâne veșnic in inimile noastre.

Dumnezeu să te aibă in grijă și să te odihnești in pace.

 

Serviciile funerare și înmormântarea vor avea loc la Forest Lawn Glendale, Los Angeles, California pe data de 16 Noiembrie 2018.

Cartea de condoleante

Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihnească în Împărăția Lui pe cel pe care îl știam unchiu Aurelia Motului..Cu siguranta s a întâlnit cu buna Mărioara! Lazuri de Beius,Bihor.
Aprinsa de Codruta Duma din Lazuri de Beius, Bihor la 03 Decembrie, 2018
Sincere condoleante la imensa pierdere. Suntem alaturi de voi si va asiguram ca vom aprinte o lumanare in cimitirul familiei din Bihor. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Aprinsa de Duse Cornelia din Arad la 18 Noiembrie, 2018
Sincere condoleante din partea noastră! Pe data de 10.11.2018 a murit Nea Relu,pe data de 11.11.2018 a murit matusa mea(se cunoșteau).
Aprinsa de Mihai, Mihaela Si Sandu din București la 18 Noiembrie, 2018
De acum inainte nu il vom mai vedea pe cumnatul si unchiul Relu decat prin amintiri, om de noblete sufleteasca. In aceste clipe grele prin care treceti suntem alaturi de voi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Aprinsa de Fam. Badulescu din Bucuresti la 17 Noiembrie, 2018
Un om minunat, un prieten care , in momentele de cumpana m-a sfatuit. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Aprinsa de Gigi Bacila la 16 Noiembrie, 2018
Dragii nostri suntem cu gandul si rugaciunile alaturi de voi in aceste zile de mari incercari pentru voi. Fie ca bunul Dzeu sa-l odihneasca pe dragul nostru nenea Tiba, si pe voi sa va pazeasca, sa va mangaie si sa va dea putere.
Oferita de Lucia, Liana, Denise Si Mihai la 16 Noiembrie, 2018
L-am pierdut pe dragul meu unchi, AUREL TIBA, un suflet mare, cald și iubitor. Îmi va trăi mereu in suflet. Dumnezeu să-l odihnească.
Aprinsa de Nepoata Viorica din Oradea la 15 Noiembrie, 2018
In aceste clipe este foarte greu sa-ti gasesti cuvintele. Pleaca dintre noi prea multi oameni buni :( Nu cred ca randurile mele vor putea alina durerea si tristetea prin care treceti.. insa o lumanare aprinsa si gandurile noastre sunt alaturi de voi. Sincere condoleanţe! Fie ca bunul Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace!
Aprinsa de Viviana la 14 Noiembrie, 2018
Sincere condoleante!! D-zeu sa intareasca toata familia iar pe dansul sa-l poarte cu aripi de inger spre lumina si pace vesnica!
Aprinsa de Olivia Vieru din Bucuresti la 14 Noiembrie, 2018
Unchiu' Relu, nu va vom uita niciodata! Sunteți și veți rămâne veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu sa il aline și să il odihnească în pace ! Sincere condoleanțe familiei!
Aprinsa de Cati la 13 Noiembrie, 2018
Dumnezeu sa l odihneasca în pace...nu l vom uita niciodata.
Aprinsa de Igna Ovidiu din Oradea la 13 Noiembrie, 2018
Bunul Dumnezeu a luat în corul sau de îngeri, un suflet deosebit de bun și minunat! De acum înainte îl vom căuta și îl vom găsi în inimile noastre, singurul loc de unde nu va pleca niciodată. Ne rugăm pentru mângâierea sufletelor tuturor celor dragi! Doamne, odihneste-l in pace!
Aprinsa de Nicole la 13 Noiembrie, 2018
Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească, iar vouă sa va dea putere și mângâiere in aceste momente grele și triste. Sincere condoleanțe.
Aprinsa de Gabi Lenghel (pop) la 13 Noiembrie, 2018
Dumnezeu să îl ierte si sa-l odihnească!!
Aprinsa de Daniel Pop la 13 Noiembrie, 2018
Condoleante dragii nostrii. Spiritul domnului Tiba va ramana cu noi, simtul umorului si prietenia lui ne-au bucurat si vor ramane in amintirea noastra. Suntem alaturi de voi in acosta moments triste. Va imbratisam.
Aprinsa de Ariadna din Los Angeles la 13 Noiembrie, 2018
Flori de aleasa pretuire pentru sufletul bun al celui care va ramine in intotdeauna in amintirea noastra ca "Nenea Relu" din Bihorul nostru drag pe care l-a iubit atit de mult si de care isi amintea mereu cu aceeasi calda nostalgie! Cu gindurile si rugaciunile alaturi de voi toti trei, Familia Catalin & Doina Gatej
Oferita de Doina Gatej la 13 Noiembrie, 2018
Dragii nostri Tanti Olguta, Viviana si Vali, Bunul Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul sau bun in Imparatia Sa si voua sa va daruiasca pace, liniste si putere suflteasca in aceste clipe de grea cumpana. Sincere si calde condoleante! Va imbratisam cu drag, Familia Doina & Catalin Gatej
Aprinsa de Doina Gatej la 13 Noiembrie, 2018

Album multimedia

Amintiri