FAQ

Ce este un memorial online ?

Un memorial online este o pagina de comemorare pe www.comemorare.ro , un loc online dedicat unei persoane dragi care nu se mai afla langa tine.
Un memorial online reprezinta totodata si o modalitate de a omagia in cuvinte, imagini si video povestea vietii persoanei dragi plecate prea devreme de langa tine.
Memorialul contine o biografie, album de fotografii si imagini video, sectiune de amintiri si o carte de condoleante.

Cum se creeaza un memorial ?

Pentru crearea unui memorial urmati pasii:
1. Adaugati datele persoanei comemorate (nume, prenume, data nasterii, data decesului).
2. Adaugati detaliile legate de inmormantare. (optional)
3. Adaugati fotografii, video, linkuri youtube in "Album multimedia". (optional)
4. Setati optiunile dvs. in legatura cu "Cartea de condoleante" si "Albumul multimedia".

In cazul in care in momentul adaugarii unui memorial nu aveati un cont de utilizator www.comemorare.ro, completati datele dvs. dupa finalizarea memorialului (numele si adresa de e-mail) pentru generarea unui cont automat.
Veti primi pe e-mail detaliile contului, iar memorialul creat de dvs. va fi asociat acestui cont, oferindu-va posibilitatea sa modificati memorialul de cate ori doriti.

Cum se editeaza/modifica un memorial ?

Pentru a edita un memorial creat de dvs trebuie sa fiti logat pe www.comemorare.ro.
In cazul in care contul a fost generat automat, veti primi pe adresa de e-mail folosita la creare memorialului toate datele necesare logarii.
Dupa ce v-ati logat in cadrul site-ului accesati "Contul meu" unde veti avea memorialul creat si optiunea "Editeaza memorial". O alta varianta este sa vizitati memorialul creat si sa utilizati optiunea "Editeaza memorial" din aceasta pagina.

Cum se poate accesa un memorial ?

Memorialul va avea o adresa unica care va contine numele persoanei comemorate. Puteti accesa direct memorialul introducand aceasta adresa sau puteti selecta memorialul pe care doriti sa il vizitati din pagina "Memoriale".

Cat dureaza crearea unui memorial ?

Crearea unui memorial dureaza doar cateva minute. Puteti reveni oricand sa editati memorialul, sa adaugati fotografii si video, sa schimbati setarile si tema memorialului.

Cat costa un memorial online ?

Crearea unui memorial si gazduirea acestuia timp de 21 zile pe www.comemorare.ro este gratuita.In aceasta perioada, familia si prietenii pot vizita oricand memorialul si pot scrie in cartea de condoleante (pot adauga flori sau aprinde lumanari gratuit).

Comemorare.ro ofera posibilitatea pastrarii memorialul creat in cadrul site-ului timp de un an - 39 Lei sau etern - 149 Lei (gazduirea pe serverele noastre pe termen nelimitat).
Alegand una dintre aceste optiuni, toate paginile memorialului vor ramane la dispozitia dvs. si a celor apropiati (puteti reveni oricand sa recititi mesajele din cartea de condoleante sau amintirile adaugate de ceilalti utilizatori despre persoana pierduta).

Cum achizitionez un memorial ?

Exista trei modalitati de plata a unui memorial: paypal, plata cu cardul si plata cu cartela preplatita Comemorare.ro.

Dupa ce alegeti perioada de timp pentru care doriti sa pastrati memorialul pe site-ul www.comemorare.ro (un an sau nelimitata) introduceti datele cerute pentru plata ( datele cardului sau codul de pe cartela comemorare.ro. ( Cartela preplatita Comemorare.ro poate fi utilizata doar pentru plata unui memorial etern).

Ce este cartela preplatita Comemorare.ro?

Cartela preplatita Comemorare.ro ofera o alternativa la plata cu cardul pentru un memorial etern sau pentru sponsorizarea unui memorial deja existent pe site-ul nostru.

Ce pot face daca unele mesaje de condoleante sau mesaje care insotesc o lumanare sunt ofensatoare ?

Pagina de comemorare creata de dvs. va apartine, de aceea puteti sterge din "Cartea de condoleante" orice mesaj, lumanare sau floare care va nemultumesc.
Mai mult, daca doriti ca orice modificare din cartea de condoleante sa se faca decat cu acordul dvs, aveti aceasta optiune in "Setari" atunci cand editati memorialul.

Oricine poate adauga poze in cadrul albumului memorialului creat de mine ?

Albumul multimedia are 3 optiuni din care puteti alege : "deschis", "inchis" sau "cu aprobare".
Puteti alege oricare dintre aceste optiuni la editarea memorialului.

Pot modifica sau sterge mesajele de condoleante scrise in "Cartea de condoleante" a altor memoriale ?

Puteti edita mesaje de condoleante sau cele care insotesc florile si lumanarile doar daca erati logat pe comemorare.ro in momentul adaugarii acestor mesaje.
In acest caz puteti vedea, edita sau sterge aceste mesaje accesand "Mesajele mele de condoleante" din contul dvs.

Mi-am uitat parola. Cum o pot recupera ?

Aveti optiunea "Recuperare parola" in pagina "Intra in cont" sub formularul rapid de logare.
Trebuie sa completati adresa de e-mail pe care ati folosit-o pentru contul dvs. pe comemorare.ro si o noua parola va fi trimisa pe aceasta adresa de e-mail.

Cum pot schimba frecventa de primire a alertelor de la comemorare.ro ?

Pentru a schimba frecventa de primire a alertelor pe e-mail accesati "Alertele mele" din contul dvs, unde puteti edita o alerta existenta sau sa adaugati una noua.


Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket