Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
975609 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
Dor de tine ...imens ...esti atat de departe dar te simt Silviu drag...esti in mintea mea ...esti in sufletul meu ...Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 14 Iunie 2022
Comentarii (0)

Nu te-am uitat, Silviu. Dormi în pace, prieten drag.

   Oferita de Alex Jurjescu din Timisoara la 06 Iunie 2022
Comentarii (0)

Mi-e dor ,mi-e atat de greu fara tine Silviu ...te astept in vis ,macar ...nu stiu nimic de sufletul tau !Cum am trait ,oare atatia ani ? Nu stiu !!! Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 09 Mai 2022
Comentarii (0)

Mi-e dor de tine ,Ingere...mi-e gandul la tine pentru ca imi este dor de tine ,esti in gandul meu,esti in sufletul meu si vei fi cat voi trai in aceasta lume atat de trista ,in aceasta viata atat de nedreapta , imi lipsesti nu doar mie ...Azi imi este mai dor decat ieri ,azi e sarbatoare dar fara tine nu mai exista o zi atat de frumoasa ca atunci cand erai acasa AICI !Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Aprilie 2022
Comentarii (0)

Dragul meu copil ...mi-e foarte greu fara tine,mi-e foarte dor de tine.sunt bolnava de dor, ma gandesc tot timpul la tine pentru ca nu esti cu noi,nu stiu unde esti ,nu stiu ce faci,ne lipsesti ....te caut peste tot ! IMI PARE ATAT DE RAU CA NU MI-AI SPUS SUFERINTA TA ,MIE SAU LA ALTCINEVA ,PUTEAM SA TE AJUT ...NU TE LASAM SA PLECI !AS VREA SA-MI CERI CEVA ,SA VII MACAR IN VIS ...EU TE ASTEPT INCA SI NU ACCEPT ABSENTA TA !Mama

   Oferita de Silvia Cizmas la 06 Aprilie 2022
Comentarii (0)

Mi-e atat de greu ,mi-e atat de dor de tine,puiule ! Erai o parte din primavara mea ....mi-e gandul la tine ....te iubesc Silviu si te voi iubi atat cat voi fi AICI....te caut peste tot ! Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 06 Martie 2022
Comentarii (0)

Am inceput un An Nou fara tine,Silviu drag ...s-a terminat inca un an si au trecut mai mult de zece ani de cand ai plecat tu ....zeeeeeceee ,nu stiu cum au trecut ,totul parca a fost ieri,sau in zi de duminica,nu stiu cum am trait atat de mult fara tine ...oricum orice sarbatoare ma duce cu gandul la tine ...ma gandesc ce face sufletul tau,unde este ,cum iti este in acea lume ,si....te astept AICI ,bat acest drum ca sa vorbesc cu tine in acel loc ce are in capat o cruce cu numele tau ...si tot nu cred ,si tot te plang ,si nu inteleg ...iti spun ca te iubesc ,ingere .Mama !

   Oferita de Silvia Cizmas la 12 Ianuarie 2022
Comentarii (0)

Zbor lin alaturi de ingeri Silviu...

   Oferita de Mama Alexandrei din Ploiesti la 02 Ianuarie 2022
Comentarii (0)

Mi-e dor de tine ,puiul meu ,copilul meu inger ....Silviu drag ! Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Decembrie 2021
Comentarii (0)

Silviu drag ....imi lipsesti si azi ,mai mult decat ieri ...nu esti AICI de ziua mea cand ...sunt sigura ca impreuna cu Paul si Adina ati avut o surpriza deosebita pentru mine ...mi-e dor si mi-e greu fara tine ...si aceasta zi am inceput-o cu gandul la tine,asteptam ceva ,te cutam sa te gasesc ,sa primesc macar un mesaj de ACOLO si de la tine...am aprins o lumanare si am spus o rugaciune pentru tine si te-am plans ...atat ! Te iubesc ...esti copilul meu ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 18 Iulie 2021
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket