Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
975608 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).




A fost si ziua mea si tu ai lipsit,te-am asteptat ,am cautat peste tot ceva ,un semn ,altceva,un mesaj si am avut o surpriza ... o cutie cu florile mele preferate si niste cuvinte minunate scrise de la cineva drag si care imi aminteste de tine.. .tot ce vad frumos si intalnesc in cale,o floare ce infloreste ,o inima pe o piatra sau o frunza altfel ma duce cu gandul la tine...vine si ziua lui tata si iar nu vei fi .. Imi este greu si dor de tine ,nu pot sa nu plang pentru tine,inca ...orice pasi ce ii simt si aud in spate ,ma fac sa ma gandesc la tine pentru ca te caut si te astept pentru ca te iubesc si nu ti-am spus cand erai AICI.. .te simt pentru ca ma ajuti cand imi este greu si am nevoie de cineva. Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 12 August 2023
Comentarii (0)

La multi ani ,Silviu ...Ingerul meu drag ,copilul meu ratacit in aceasta viata,plecat atat de repede de langa noi ...te iubesc,imi este dor si imi lipsesti in fiecare zi,in fiecare clipa esti in gandul meu si te port peste tot .Nici azi nu esti cu noi sa ne bucuram impreuna ,sa ne faci sa radem asa cum doar tu stiai ...nu te-am uitat si nu te vom uita atat cat suntem AICI...apoi , vreau sa cred ,daca e adevarat ...sa ne intalnim ACOLO ,sa ne imbratisam si sa fim iar impreuna .Ce mult as vrea sa stiu ca esti bine,fericit intr-o lume frumoasa . Azi ,cheama ceilalti ingeri si petreceti impreuna ! Te iubesc azi mai mult ca ieri si maine te voi iubi si mai mult . Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Iunie 2023
Comentarii (0)

Mi-e foarte DOR... DOR...DOR... de tine Silviu drag ...imi lipsesti mult.Mama

   Oferita de Silvia Cizmas la 24 Mai 2023
Comentarii (0)

Lumina vesnica...

   Oferita de Mama Alexandrei din Ploiesti la 07 Mai 2023
Comentarii (0)

Dor mare ...durere imensa...neputinta ...tristete si multe lacrimi de cand ai plecat ,Silviu drag .Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 07 Martie 2023
Comentarii (0)

Still missing u….

   Oferita de Bleaga la 03 Martie 2023
Comentarii (0)

Lumina vesnica...

   Aprinsa de Mama Alexandrei din Ploiesti la 05 Februarie 2023
Comentarii (0)

Un drum de lumina pentru sufletul tau frumos ,copile drag ...un buchet de trandafiri in zi de iarna dar care arata a primavara .Nimic nu e la fel ca inainte cand erai cu noi ...au inceput niste sarbatori dar care nu mai au importanta,bucuria ,linistea lipsesc,doar niste dorinte avem ca asa e obiceiul , fiecare din casa dar care nu se indeplinesc ...Se incheie un an,va incepe altul ...dar tu nu vii nici macar in visul meu ,esti atat de departe dar nu lipsesti o clipa de AICI...nu auzi strigarea de durere a mea ...nu raspunzi ! Ce sa cred,cum sa gandesc ? Nu pot sa te sterg din minte si suflet,nu stiu ce sa cred de atata dor ...esti ingerul meu ACOLO SUS ,esti ingerul nostru caruia ne rugam sa ne auzi ,sa nu ne uiti ,sa ne ajuti . Mama.

   Aprinsa de Silvia Cizmas la 31 Decembrie 2022
Comentarii (0)

MI-e greu fara tine...mi-e dor de tine...imi lipsesti ...esti in gamdul meu in fiecare clipa orice as face ...nu inteleg si nu stiu ce sa fac pentru sufletul tau ...o rugaciune,o floare si o lumanare aprinsa ,atat de putin,lacrimi multe ...nu stiu unde iti este sufletul frumos,nu stiu daca gandul meu ajunge la tine ...nu stiu daca ma auzi cand vorbesc cu tine !Cei care te-au cunoscut isi vad de drumul lor ,nu-i intalnesc decat pe cei cativa care se pare ca nu te-au uitat dupa atatia ani si vin o data pe an sa-ti aprinda o lumina ! Te iubesc ,puiule !Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 05 Noiembrie 2022
Comentarii (0)

E duminica si te plang,mi-e dor de tine in fiecare clipa esti in gandul meu ...mi-e greu fara tine ,imi lipsesti mult ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Septembrie 2022
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket