Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
971510 vizualizari

Memorial etern Silviu Cizmas

 • Candela aprinsa de Alex Jurjescu la 18 August 2018
 • Dragul meu ,Silviu ...Iti scriu o scrisoare ,doar asa pot vorbi cu tine sau prin rugaciunea mea ...e 5 si duminica ...e o sarbatoare pe care nu o simt,mi-e foarte dor de tine si imi lipsesti mult,locul tau la masa e gol ...te-am cautat,asteptat si azi ,dar ...esti doar in gandul meu ,esti departe si nu ajung la tine ...incerc sa cred ca sufletul tau e undeva ,ca iti este mai bine ACOLO,ca esti fericit ...sau ca esti ingerul nostru .Te iubesc mult si mi-e foarte greu fara tine.Mama

  Floare oferita de Silvia Cizmas la 06 Mai 2024
 • Mi-e dor de tine ,puiul meu plecat de ACASA atat de departe si atat de suparat ...mi-e gandul la tine si te astept ...mi-e greu fara tine...nu pot sa nu te plang .Mama.

  Floare oferita de Silvia Cizmas la 05 Martie 2024
 • Dragul meu ,Silviu.Au venit iar sarbatorile de iarna ,suntem fara tine ,tristi …eu te astept pana in ultima clipa ,sau macar un semn care sa stiu ca e de la tine ,de undeva ,de departe …Apoi ,alerg in locul rece ca sa pun o culoare ,o lumina …multe lacrimi ,de atatia ani .Iti scriu cu gandul ca imi citesti gandurile sau ma gandesc la o dorinta ,aceeasi de cand ai plecat,sa vii acasa si sa fii la masa cu noi ,sa ne bucuram impreuna , ….fiecare om isi doreste ceva si care asteapta se implineasca ,stiu ca ceea imi doresc nu se va implini,dar eu incerc sa cred in adteptarea mea atat de grea .Te iubesc si ma gandesc la tine .Mama

  Floare oferita de Silvia Cizmas la 26 Decembrie 2023
 • E duminica si tu nu esti cu noi …fiecare duminica o am in minte ca acea zi cand tu ai plecat ,esti in mintea mea si in sufletul meu

  Floare oferita de Silvia Cizmas la 08 Octombrie 2023


   Silviu Cizmas s-a nascut la data de 25 iunie 1987, avandu-l ca frate geaman pe Paul, de care s-a nascut la o diferenta de 5 minute.

         Impreuna au fost minunea parintilor Ioan si Silvia. Acasa i-a asteptat sora lor mai mare Adina, care a avut grija de ei intotdeauna.

         Nedespartiti, au urmat Scoala Generala Nr. 18, Liceul Henri Coanda iar apoi Facultatea de Informatica.

         Cu toate ca oamenii i-au confundat intotdeauna, personalitatile lor au fost foarte diferite.

         Silviu a avut un suflet cald, generos si intotdeauna era langa ceilalti cand aveau nevoie.

         A avut o inteligenta uimitoare, un umor iesit din comun, o energie si pofta de viata rar intalnite.

         A facut o pasiune pentru masinile lui si viitoarea lui casa, pe care a planuit-o in cel mai mic detaliu. Un alt lucru care ii aducea fericirea, erau copiii si joaca cu ei.

         A fost persoana pe care oricine dorea sa o aiba in preajma, insufletea orice incapere printr-o singura gluma.

         In scurta lui calatorie in aceasta viata, a cunoscut multe bucurii si realizari, pe care alti oameni nu ar fi reusit sa le obtina intr-o viata intreaga. Toate aceste lucruri le-a facut in speranta de a-si gasi marea dragoste, care a ramas neimplinita.

         A lasat in urma o mama indurerata, un tata de neconsolat, o sora care ii era a doua mama, si sa nu uitam de sufletul lui pereche Paul, alaturi de care formau un intreg.

         Rudele, prietenii si cunostintele il vor pastra in sufletele lor, si astfel, el va trai vesnic. Amintirea lui va deveni o comoara pentru noi toti.

         Silviu, te-am iubit, te iubim si te vom iubi mereu!


Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket