Daria Teretean

DATA NASTERII: 14 Octombrie, 1989
DATA DECESULUI: 16 Februarie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Stefanescu Andreea, la 17 Februarie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Lizarraga Andrei
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
628628 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
... mereu cu ochii spre cer... mereu cu gandurile indreptate spre TINE...stim ca esti undeva, acolo... dar mai stim ca este mereu, mereu, mereu... in sufletul, inima, privirea noastra... in fiecare gand, in fiecare clipa...... pentru noi trei a fost sa fie asa...singurul lucru care nu s-a schimbat este dragostea noastra pentru TINE...te iubin si azi, mai mult decat ier... maine, mai mult decat azi... mereu... te iubim...SCUMPA si IUBITA noastra...

   Oferita de Mama Si Tata la 16 Februarie 2024
Comentarii (0)

Cu gandul la tine mereu

   Oferita de Loredana Mihaescu din Timisoara la 28 August 2023
Comentarii (0)

Iti daruiesc o floare a iubirii de mama,puternica si sincera ,ce nu se vestejeste niciodata ...nu te-am uitat,liniste si pace intre stele,Daria draga ...poate esti cu Silviu ACOLO ,v-ati intalnit ,era atat de trist cand ai plecat ...apoi a plecat si el .Silvia mama lui Silviu.

   Oferita de Silvia Cizmas la 12 August 2023
Comentarii (0)

... ne reintoarcem mereu aici... amintirile ne lovesc atat de tare... viata ne aduce mereu in punctul care a sapat adanc si a strivit inimile noastre... ... ...amintirile nu pot fi sterse... nu vrem sa le stergem...le impingem inapoi, cu putere... amintiri minunate, traite in trei... ajungem din nou la acel zid... peste care poate trece dosr sufletul, inima si IUBIREA nemasurata pentru TINE... o punte care ...indiferent de lumi, platete, Univers sau galaxii, ne aduce impreuna... cu durere si lacrimi, dar impreuna... si azi ne lovim din nou de zidul durerii... lasam insa, mai mult ca oricand sa treaca IUBIREA... nemarginita... de la noi... spre TINE...IUBIRE nemarginita pentru TINE...SCUMPA noastra...

   Oferita de Mama Si Tata la 16 Februarie 2023
Comentarii (0)

Daria,nu te-am uitat ,dar sunt atat de trista....imi amintesc de tine si cand Silviu a aflat de tine...era atat de trist...nu -si gasea locul de tristete...ca apoi sa plece si el ,sa ne franga sufletul de durere...ma gandesc ca v-ati intalnit ACOLO printre ingeri ,Silvia mama lui Silviu.

   Oferita de Silvia Cizmas la 31 Decembrie 2022
Comentarii (0)

Inca esti in sufletul si gandurile noastre... te pup si imi e tare dor!

   Oferita de Loredana Mihaescu din Timisoara la 20 Octombrie 2022
Comentarii (0)

Mi-ai venit in vis azi noapte si mi-ai spus ca nu ai murit, ca esti fericita, impacata si tare zambareata mai erai, exact asa cum mi te amintesc. Eu stiu ca asa este pentru ca simt asta, la fel cum simt ca iubirea transcende orice dimensiune si ea nu moare, ea ramane vesnic si ne conecteaza sufletele in permanenta, oriunde am fi. Ma bucur sa te simt atat de calda si in pace. ‘Despartirea este doar pentru cei ce iubesc cu ochii, pentru cei care iubesc cu sufletul nu exista o astfel de separare’.(Rumi)

   Oferita de M la 07 Octombrie 2022
Comentarii (0)

Esti in gandul meu pentru ca el ,copilul meu drag a plecat spre tine la putina vreme dupa ce sufletul tau de copil , Daria ...s-a inaltat in lumina ! As vrea sa cred ca v-ati reintalnit ACOLO ,ca va este bine si ati gasit o lume frumoasa ! Ce poate crede ,ce isi poate dori o mama care se trezeste si adoarme cu gandul la un copil -inger ?Silvia mama lui Silviu !

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Septembrie 2022
Comentarii (0)

... au trecut 11 ani... privim spre cer si in inima noastra... sus e speranta... jos e iubirea imensa si eterna pentru TINE... atat a mai ramas... iubirea si speranta... si anii care se aduna si maresc durerea... privim mereu in suflet unde ESTI SI VEI RAMANE... in suflet si fiinta... impreuna... IUBITA, DRAGA, SCUMPA NOASTRA.

   Oferita de Mama Si Tata la 16 Februarie 2022
Comentarii (0)

11 ani de lacrimi, dor și speranțe. Odihnă veșnică și Dumnezeu să te aibă în paza Lui.

   Aprinsa de Dăuceanu Teodora din Cugir la 16 Februarie 2022
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket