Cristiana Carmina Mitu
(Pisu)

DATA NASTERII: 02 Februarie, 1989
DATA DECESULUI: 30 August, 2010
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Andrada Elissa, la 31 August, 2010
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Emilia Medinschi
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
895745 vizualizari

Impartaseste o amintire

Aceasta pagina este locul in care familia si prietenii pot depana amintiri despre Cristiana Carmina Mitu. Impartaseste cu ceilalti momentele frumoase petrecute alaturi de Cristiana Carmina Mitu si acorda-le posibilitatea sa le retraiasca.


Pentru a folosi aceasta functie va rugam sa va logati
Pentru a posta amintiri trebuie sa va logati

Eu mi-am dorit fetita, dar Dumnezeu mi-a dat un baiat , in schimb am avut 4 fete ale prietenelor mele.Fetele mele pe care le iubesc. Cristiana,Roxana,Alexandra si Raluca. Din pacate pe una am pierdut-o. Am pierdut un copil. Niciodata nu va mai fi la fel. Dormi in pace pui mic si nu fi suparata pe noi, caci nu te-am abandonat ,doar ne-am despartit putin!


Postat de Margareta din Oravita, la data 15 Septembrie 2010
Comentarii (0)

Cristiana avea vreo 3 ani si era in vizita la noi cu parintii ei. Ca sa ne demonstreze ca a adaugat un nou cuvant in vocabularul ei a strigat-o pe Cami si a zis:"Mama vin imediat!" si a iesit din camera.Dupa 30 secunde a reintrat zicand:"Mama,am venit imediat!" Am ras cu totii jumatate de ora... Un copil frumos si istet si educat !Doamne, de ce se intampla nedreptati asa de mari ?


Postat de Cristina Barboni din Timisoara, la data 14 Septembrie 2010
Comentarii (1)

Este o amintire foarte draga mie! Te pup, Cristiana!

Postat de Camelia(Mama Cristianei) la 16 Octombrie 2010

Viata! Curaj! Putere! Prietenie! Intelegere!Sensibilitate! Dragoste! Daruire! Aerul pe care il respir! Frumusete! Pui dag si deosebit din toate punctele de vedere!


Postat de Mama din Acasa la Mama, la data 12 Septembrie 2010

Draga noastra NICO! M-ai surprins de foarte multe ori cu cata exactitate o cite-ai pe Cristiana! Eu nu am reusit sa o citesc asa ca tine, probabil ( sigur) din dragostea pe care o simteam atat de intensa pentru EA in fiecare clipa, fiecare clipa, de cand a venit pe aceasta lume. De cate ori iti amintesti de EA imi dau seama ca intotdeauna ai dreptate cand o caracterizezi, de atunci cand avea 2 anisori si pana la cei 21. Imi amintesc cat de mult iti placea sa discuti cu EA , atunci micuta de 4, 5 anisori, imi amintesc cat de mult ii placea EI sa stea cu tine....se simtea inteleasa, iubita de Tine! Cert este ca ati avut o legatura speciala! Cu dragoste si prietenie, Cristiana si mama EI.

Postat de Camelia (mama Cristianei) la 06 Noiembrie 2010
Termeni si conditii | Contact | FAQ

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket