Cristiana Carmina Mitu
(Pisu)

DATA NASTERII: 02 Februarie, 1989
DATA DECESULUI: 30 August, 2010
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Andrada Elissa, la 31 August, 2010
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Emilia Medinschi
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
895672 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
soarele cu-a lui plimbare deschide poarta cerului îngerii din înalt coboară ploaie şi aleargă hai-hui doar o formă de lumina, în somn zîmbeşte ferice se aşază în colţul ferestrei din dreapta strînge aripile îşi potriveşte tunica scurtă din funigei,petale şi bătută cu rouă în picioare poartă sandale romane din argint pe cap tichia din lalele şi lăcrămioare e aşezată ştrengăreşte şi în visu-i pare să-mi spună: -ajută-mă să-mi curăţ sufletul cu iubire şi să ajung acolo unde porţile grele sunt închise în ţîţîni de aur.cu drag G.M.

   Oferita de Melania din Timisoara la 22 Aprilie 2016
Comentarii (0)

DRAGOSTE !!!!Toata lumea...Toata lumea ....imi tot spune: "sa... te las sa Pleci"...pentru ca TU ...sa " te linistesti"..dar... eu... nu o pot face...nu o pot face ! ... pentru ca stiu ca TU nu ai dorit sa Pleci de langa noi...de langa mine...apoi mi s-a spus ca sunt egoista...ca te tin langa mine...poate ca da...dar poate ca nu....eu...nu uit cuvintele Tale : " Mami te iubesc si as vrea ca nimeni si nimic sa nu ne desparta vreodata...!" ma opun "mortii"...nu o las sa ne desparta sufletele....cand ma va invinge si pe mine....vom vedea...poate Doamne-Doamne al Tau si Ingerii ne vor readuce una in bratele celeilalte...astept pana atunci..si abia astept sa te tin in brate !!! Minunea si Viata Mea !TE IUBY!!!

   Oferita de Mami Tau ! din Inima si sufletul meu! la 15 Aprilie 2016
Comentarii (0)

se ofilesc grădinile din cer cad frunzele se prefac în fotolii şi măsuţe la umbra unui gutui japonez neînflorit doamna T. acuză o durere de cap nu vorbeşte mult să nu facă laringită nu strănută să nu împrăştie microbii se aşează şi priveşte umbrele colorate. frunzele se bat pentru un loc mai bun unele se înghesuie sub un pantof credincios. eu am rămas sub o streaşină cu gînduri uscate nu pot să-mi scriu sufletul pentru că tu mi l-ai furat. cu drag G.M.

   Oferita de Melania din Timisoara la 15 Aprilie 2016
Comentarii (0)

de fiecare dată, Moş Nicolae se ascundea sub barba bunicului şi de acolo povestea câte în luna şi-n stele seara după ce scrumea două ori poate trei ţigări răsucite atât cât să mai ardă din cuvântările de partid seara, căci ziua n-avea timp de poveşti avea doar două mâini de aur, un creion rătăcit pe după ureche şi limba albastră, de la-ntăritul inscrisurilor aşa ştia el şi să scoată din carnea lemnului case pe prispa cărora soarele şi luna îşi dădeau mâna binecuvântând naşterile şi-mplinirile iar stele curgeau din dantela şi-mpletitura cerdacului dumineca, după slujbă, mergeam la cumparativă să ascultăm sărăcia el îşi lua tainul de tiutiun şi hârtia de ziar iar mie îmi oferea pătratul dulce al biscuiţilor cu marginea zimţată şi duminica avea gust de amintire rătăcită pe uliţele satului bunica Ileana, împărăteasa bătăturii ne primea în sala ei de judecată şi ne aşeza în jurul tronului de domnie iar la mijloc, printre castroane, aşteptau smeriţi pârâţii: o mămăligă zgârcioabă, ce-adunase tot aurul şi-un pui răzvrătit răpus în luptă cu dogoarea focului pe care n-a reuşit să-l dovedească aş fi vrut să vă mai povestesc şi despre innuntirea albului lapte cu galbena mămăliguţă dar poate că... e mai bine să...

   Aprinsa de Melania din Timisoara la 14 Aprilie 2016
Comentarii (0)

O floare si un gand trimis catre tine...

   Oferita de Annaisse la 25 Martie 2016
Comentarii (1)

Multumesc Annaisse...imi este dor de VOI !

Postat de Camelia(mama Cristianei) la 26 Martie 2016

MINUNEA MEA !!!!...TU...ai avut grija de BUNUTUL TAU !...acum este bine . TE IUBESTE MAMI TAU !!!! cu TOATA FIINTA MEA !

   Aprinsa de Mami Tau ! Ingerasul Meu! din Inima si sufletul meu! la 23 Martie 2016
Comentarii (0)

1946-2016

   Aprinsa de Bibart Aurel din valea lui mihai la 22 Martie 2016
Comentarii (0)

TE IUBESC ATAT DE MULT !!!! MINUNEA MEA !!!!....

   Aprinsa de Mami Tau ! Ingerasul Meu! din Inima si sufletul meu! la 14 Martie 2016
Comentarii (0)

....mii de flori pentru tine...

   Oferita de Raluca la 08 Martie 2016
Comentarii (0)

Am ajuns acasa de la Szeget...cu Bunutul Tau..dupa operatie....sper ca totul sa fie bine...am oprit cu Tati Tau sa aprindem lumanarile...cat am lipsit am vazut ca ai primit flori, martisoare si multe alte frumuseti de la sufletele care inca Te iubesc...si le Multumesc !......TE IUBESTE MAMI TAU !!!MINUNEA MEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Oferita de Mami Tau ! Ingerasul Meu! din Aici..unde nu pot accepta Plecarea TA! la 07 Martie 2016
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket