Cristiana Carmina Mitu
(Pisu)

DATA NASTERII: 02 Februarie, 1989
DATA DECESULUI: 30 August, 2010
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Andrada Elissa, la 31 August, 2010
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Emilia Medinschi
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
895738 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
Daca se stinge o lumanare, o aprinzi din nou, daca se stinge o viata, o plangi mereu.... Mire si colegele tale

   Aprinsa de Mirela Bogatu la 30 August 2016
Comentarii (0)

cerul şi-a închis toate bisericile pentru mine mamă a devenit doar un drum bătrân şi istovit norii par nişte grote în care ecoul rugilor are doar dus, fără întors sufletul meu strigă, strigă,...strigă, dar nu se aude. e mut în el. în tăcerea lui singurele sunete sunt doar întrebările ce-mi viscolesc în tâmple! pe fruntea mea cresc griji şi dureri mamă, iar vulturii ţipă a dangăt în zborul lor rotund azi alerg la tine ca şi cum drumul meu s-ar termina în faţa ta îngenunchez şi-ţi strâng în pumni lacrimile ca şi atunci când îmi adăpai setea din suflet cântându-mi de leagăn ei sunt altarul pe care buzele mele căutau viaţa ...şi atunci ...şi acum ...şi strig: - Ajută-mă mamă!!! Eşti ultima mea biserică şi doar cu fruntea pe mâinile tale îl ştiu rosti frumos pe Dumnezeu când El stă întors într-o parte supărat... şi-n timp ce mă înveţi din nou a vorbi şi a plânge... cântă-mi de leagăn mamă. cum ne mai durem noi amândouă MAMĂ...!

   Oferita de Melania din Timisoara la 30 August 2016
Comentarii (0)

....

   Oferita de .... la 28 August 2016
Comentarii (0)

DOOOOOOOOOOOOOOOOORRR!!!!!!!!!!!!!!de TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MINUNEA VIETII NOASTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Oferita de Mami Si Tati Tau! din Acasa...FARA TINE! la 26 August 2016
Comentarii (0)

DOOOOOOOOOOOOOOOOORRR!!!!!!!!!!!!!!de TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MINUNEA VIETII NOASTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Oferita de Mami Si Tati Tau! din Acasa...FARA TINE! la 26 August 2016
Comentarii (0)

DRAGOSTEA NOASTRA !! Trimitem aici Anuntul pentru Toti cei care te-au cunoscut si speram sa-i avem in preajma macar o data pe an ! Timpul trece asa de repede !..... Dragi prieteni, . ” Traim dupa moarte doar prin amintirile celorlalti despre noi ...” Marti ...30 August...ora 19…..Prietenii, colegii, vecinii, cunostintele TALE si ale Nostre, care pot si doresc sa fim impreuna la COMEMORARE …sunt 6 Ani....de cand...ai “ Plecat de langa noi”.... “ Sa varsam o lacrima mica, de durere, sa o stergem, incet, cu dosul palmei, si sa ne amintim zambind apoi de cat de frumoase si unice au fost momentele petrecute cu TINE “…...cei care doresc sa ne revedem.....ii asteptam cu mult drag !....MARTI 30 august la ora19….la micuta Slujba de Comemorare.....la Biserica Catolica....str. Gen Dragalina ( langa Liceul Bella Bartoc)-Iosefin.....sau… la “ Locsorul TAU”...la 19,45-20.00… Mami si Tati TAU ! MINUNEA NOASTRA DRAGA !

   Postat de Mami Si Tati Tau! din Aici...unde era Locul TAU..langa noi! la 25 August 2016
Comentarii (0)

cărțile mele frumos încolonate lasă durerea să le macine coperțile și praful singurătății să le-ncărunțească sunt prea bolnave că să mai mărșăluiască către secția de reanimare, acolo unde literele se usucă și cad cărțile mele se zbat printre amintiri acolo unde arborii dau în frunză Hansel își scrie poteca de litere departe de fluturi și culori de sânziene-ofilite degetele tale încă mai zăbovesc printre pagini frământând liniștea, înainte de a pleca ducându-le în suflet tată nopțile își urmează numărul la strungă trecând prin vămi nori călători să așeze printre pagini semnele ploilor tale ...

   Oferita de Melania din Timisoara la 21 August 2016
Comentarii (0)

Am ajuns acasa.....cat am fost plecata am petrecut aproape fiecare Noapte Impreuna in VIS !!!!TE IUBESTE MAMI TAU !!! ASA DE MULT!!!!

   Oferita de Mami Tau ! Ingerasul Meu! din Acasa...FARA TINE! la 09 August 2016
Comentarii (0)

TU INGER DIN VIS soarele cu-a lui plimbare deschide poarta cerului îngerii din înalt coboară ploaie şi aleargă hai-hui doar o formă de lumina, în somn zîmbeşte ferice se aşază în colţul ferestrei din dreapta strînge aripile îşi potriveşte tunica scurtă din funigei,petale şi bătută cu rouă în picioare poartă sandale romane din argint pe cap tichia din lalele şi lăcrămioare e aşezată ştrengăreşte şi în visu-i pare să-mi spună: -ajută-mă să-mi curăţ sufletul cu iubire şi să ajung acolo unde porţile grele sunt închise în ţîţîni de aur.

   Aprinsa de Melania din Timisoara la 30 Iulie 2016
Comentarii (0)

Pentru tine inger drag....durerea,timpul nu ne lasa ca sa te uitam ! Liniste si zbor usor in cerul plin de iubire ! Silvia mama lui Silviu !

   Oferita de Silvia Cizmas la 23 Iulie 2016
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket