Cristiana Carmina Mitu
(Pisu)

DATA NASTERII: 02 Februarie, 1989
DATA DECESULUI: 30 August, 2010
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Andrada Elissa, la 31 August, 2010
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Emilia Medinschi
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
897900 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
TE IUBESC !!!!!!!!!!TI-AS DA TOATA VIATA MEA...DACA AS PUTEA !!!

   Aprinsa de Mami Tau ! Ingerasul Meu! din In Inima si Sufletul Nostru! la 02 Februarie 2016
Comentarii (0)

Draga mea Cristinana,esti un inger al meu mai ales,iti multumesc pentru fiecare clipa in care m-ai ajutat,cand eram in cea mai mare suferinta ,te voi iubi in toata viata mea cat mi-a mai ramas,stiu ca nu ai meritat sa pleci inainte de noi cei care te iubim :mami,tati si toti prietenii tai !Te rog din suflet sa ai grija de noi scumpa noastra frumoasa,te iubim cea mai frumoasa fata din orasul meu,ai LA MULTI ANI !!!iubita si draga ,nu te vom uita niciodata ,suntem atat de pierduti fara tine si ne consolam cum putem ,suflet frumos !cu mare tristete Geta Molnar :(

   Oferita de Melania din Timisoara la 01 Februarie 2016
Comentarii (1)

MULTUMESC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat de M.C. (mama Cristianei) la 02 Februarie 2016

" pentru că nici un sentiment nu vine singur pentru că nimic nu este întâmplător pentru că existăm din acelaşi "pentru că" doi oameni s-au iubit...sau pentru că a existat o întâmplare care iarăşi ne duce la un cerc vicios...."pentru că"... pentru că iubim şi pentru că ne place să fim iubiţi... pentru că urâm câteodată şi pentru că apoi ne pare rău că am strivit o gâză sub degete... pentru că lumea este rea şi pentru că lumea este bună, pentru că oamenii mor şi pentru că spiritul lor dăinuieşte... pentru că inima ne dictează să lăsăm prejudecăţile şi pentru că raţionalul ne dictează să nu urmăm inima pentru că de obicei nu facem nimic din ce visăm pentru că atunci când ne împlinim visele suntem fericiţi....pentru că ... pentru că sunt stele...pentru că este lună... pentru că este soare....pentru că sunt flori pentru că există zâmbete dăruite la timp şi pentru că sunt zâmbete care te urmăresc toată viaţa... pentru că cineva ţi-a atins sufletul întâmplător şi pentru că nu îl vei uita niciodată... pentru că numeri ca un copil iubirile şi pentru că ea este numai una pentru că sunt visători şi pentru că sunt oameni care sparg vise sub pumnul crud al egoismului pentru că există acest pentru că sunt multe rele şi bune.... vise şi realităţi, zâmbete şi lacrimi, iubiri şi revanşe....şi asta pentru că...suntem cu drag G.M.

   Oferita de Melania din Timisoara la 23 Ianuarie 2016
Comentarii (1)

F.adevarat...draga mea ....

Postat de Camelia(mama Cristianei) la 02 Februarie 2016

înșurubez luna pe cer scutură-n vînt parfum de stele peste bătrînul pămînt. copiii săraci adună cioburile cristal în cufărul din podul prăfuit frămîntîndu-se în zeci de suflete. ploi aiurite aleargă grăbite de aceeași frică bătăile inimii fulger. lacrima pe capăt de geană pînze de nori plutind mișcări de balet crengi înflorite pe buzele tăcerii. G.M.

   Oferita de Melania din Timisoara la 20 Ianuarie 2016
Comentarii (0)

TROTUOARE FERICITE în piaţa cu trotuare fericite dalele devin plante se văd umbrele înlănţuite ale zidurilor gotice ciuruite de neliniştea clopotelor în spatele lor mă zbat în arborele întunecos pe crucea lui să-mi vindeci rănile neîmblînzite ale destinului te scuturi de frunze să-mi faci pat. caietul nopţilor păstrează cu sfintenile întîlnirea noastră tainică luna cade peste tîrgul scăldat de lumina licuricilor şi vaietul greierilor.

   Oferita de Melania din Timisoara la 19 Ianuarie 2016
Comentarii (0)

TROTUOARE FERICITE în piaţa cu trotuare fericite dalele devin plante se văd umbrele înlănţuite ale zidurilor gotice ciuruite de neliniştea clopotelor în spatele lor mă zbat în arborele întunecos pe crucea lui să-mi vindeci rănile neîmblînzite ale destinului te scuturi de frunze să-mi faci pat. caietul nopţilor păstrează cu sfintenile întîlnirea noastră tainică luna cade peste tîrgul scăldat de lumina licuricilor şi vaietul greierilor.

   Oferita de Melania din Timisoara la 19 Ianuarie 2016
Comentarii (0)

ningea cu aur și sulițele apusului înfipte-n ea luna metalică. un nou vis dansa pe o petală de vînt în fumuriul nopții absența lui frinturi de doruri inima se înmoaie algă marină după reflux. tivit de pînzele subțiri nu puteau să întunece lumina zilei plante agățătoare se apleacă sub mirajul de rouă și ploaie. un curcubeu răsturnat în aer ieșind din coastele pămîntului.

   Oferita de Melania din Timisoara la 18 Ianuarie 2016
Comentarii (0)

NOAPTE BUNA !!! IUBIREA MEA !!!!

   Aprinsa de Mami Tau ! din Inima si sufletul meu! la 18 Ianuarie 2016
Comentarii (0)

agrafele cerului strălucesc ca niște pietre magnetice distilare a nopții cu buze blajine atinge mîinile reci ale lunii a uitat să-și ia mănuși vîntul cu ochi scînteietori trage ghemul negru pe bolta adormită. orașul e strivit noaptea îl apăsa pe spinare tramvaiele s-au retras în depou măturătorii încep munca paznicul se ajaza pe bancă în parcul înfășurat în blană câinelui statuile se îmbrățișează .... M.G.M

   Oferita de Melania din Timisoara la 17 Ianuarie 2016
Comentarii (0)

bătrînul parc doarme cu picioarele goale un cîine îl încălzeşte cu blana lui seamănă cu o vioară captivă de-o viaţă împreună cu un fluture în plasa lui a murit de multe ori cînd şi-a vîndut sufletul ca un lăutar anonim fără bani trunchiurile cu pielea subţire se desfac la ultimul nasture şi se îmbrăţişează . statuile nu dorm au viaţa lor ele se plimbă şi poartă în piept inimile unor vieţuitoare care au trăit tot felul de relaţii unele sunt pudice nu se uită la nuduri bătrînul crede că ele nu au remuşcări dureri sau suferinţe.

   Oferita de Melania din Timisoara la 09 Ianuarie 2016
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket