Alin Alexandru Popa

DATA NASTERII: 11 Mai, 1971
DATA DECESULUI: 30 Mai, 2012
LOCALITATE: Brad, Hunedoara
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Anca Gherasim, la 31 Mai, 2012
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Mircea Tiplea
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
313442 vizualizari

Impartaseste o amintire

Aceasta pagina este locul in care familia si prietenii pot depana amintiri despre Alin Alexandru Popa. Impartaseste cu ceilalti momentele frumoase petrecute alaturi de Alin Alexandru Popa si acorda-le posibilitatea sa le retraiasca.


Pentru a folosi aceasta functie va rugam sa va logati
Pentru a posta amintiri trebuie sa va logati

L-am intrebat o data la telefon, - Mai Aline, de ce naiba vrei sa-l aduci pe Edy de pe bancile facultatii din Paris aici, in Romania. Sa faca ce? Sa se chinuie si sa intalneasca spaga si coruptie la tot pasul? Sa trebuiasca sa faca compromisuri peste masura? Mi-a raspuns, - Nu Seba, el trebuie sa puna in aplicatie tot ceea ce a invatat acolo, aici, in Romania. El trebuie sa creeze locuri de munca si sa ridice acest minunat orasel...Deva si sa ne faca mandri ca suntem romani, la fel ca sportivii care duc drapelul nostru pe cele mai inalte culmi. Nu uita ca Edy spedition este cea mai mare firma de transport din Romania si a doua din Europa centrala si de est. Tu esti mandru de mine? Bine inteles ca am ramas fara cuvinte. Mai incape indoiala?


Postat de Sebastian Brinzas din Arad, la data 06 Iunie 2014
Comentarii (0)

Ai fost un om cum nu mai exista am multe amintiri de la tine obiecte, vacante petrecute împreuna, memorii împărțite și multe altele. O sa ne lipsești tuturor prietenilor apropiați. Team iubit, te iubim și te vom iubi acum și pe vecie. Adio dragul nostru prieten Alin.


Postat de Rafaello din Constanta, la data 07 Iunie 2012
Comentarii (0)

A fost un fiu bun,un tata pe care multi copii si l-ar fi dorit,un sot ideal un frate extraordinar un cumnat deosebit....A vegheat asupra tuturor la fel cum o sa faca si din ceruri .Nu am cuvinte sa spun ce rau imi pare. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa dea putere familiei sa treaca peste aceste clipe grele


Postat de Dana Copros din deva, la data 06 Iunie 2012
Comentarii (0)

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA-N PACE


Postat de Marius din deva, la data 02 Iunie 2012
Comentarii (0)

...au trecut doar 3 saptamani de cand ii spuneam la multi ani...si a spus 'multumesc mult de urare'!...acum putem sa ii spunem doar ca ii vom pastra multi ani o amintire frumoasa...


Postat de Iunona Mirela din BE, la data 02 Iunie 2012
Comentarii (1)

Sa ai somnul linistit! Toate florile din lume, ti le-am asterne la picioare, doar sa mai poti alina durerea din inima celor pe care i-ai parasit mult, mult prea devreme, inger bland!

Postat de loredana la 04 Iunie 2012

a fost ultima conversatie pe care am purtat-o...dar imi amintesc pefect fiecare cuvant ! S-a intamplat in urma cu 2 ani....lucram deja pentru Edy de aproape 3 ani, cand mi s-a oferit un job similar in Belgia, la Bruxelles. Cunosteam limba franceza si engleza foarte bine si am considerat ca e o sansa mare pentru mine ! M-a intrebat daca sunt sigura ca vreau sa plec din firma Edy...Am spus cu o oarecare ezitare DA...si cu un zambet discret mi-a raspuns ..."OAMENII BUNI VIN SI PLEACA...LA MAI BINE...SUCCES IN TOT CEEA CE URMEAZA SA FACI " ! Mi-au dat lacrimile cand am auzit aceste cuvinte si cu aceleasi lacrimi insa acum amare regret nespus ca nu mai pot sa-i multumesc pentru faptul ca m-a incurajat sa-mi urmez idealul si visele ! Se pare ca si acum...un om bun A PLECAT, prea devreme, mult prea devreme ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, boss !


Postat de Alina D. din Bruxelles, la data 02 Iunie 2012
Comentarii (0)

„Am aflat cu profund regret vestea trecerii la cele veşnice a omului de afaceri Alin Alexandru Popa. Sper din tot sufletul ca pentru cei plecati atat de devreme exista un loc special, ca sunt acolo unde durerea nu-i mai poate atinge. Transmit sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Dumnezeu să-l odihnească!”


Postat de Catrinar-hrihor Laura-elena din ORADEA, la data 02 Iunie 2012
Comentarii (0)

A plecat dintre noi un MARE OM! Mi-l voi aminti cu plăcere și îl voi respecta în continuare chiar dacă el nu mai este… Sincere condoleanțe .


Postat de Catrinar-hrihor Eugen din ORADEA, la data 02 Iunie 2012
Comentarii (0)

O veste foarte trista pentru noi, nici nu-mi gasesc cuvintele.. L-a luat Dumnezeu sa se odihneasca la El.. Coondoleante familiei si multa putere!!


Postat de Catrinar-hrihor Eugen din ORADEA, la data 02 Iunie 2012
Comentarii (0)

O veste foarte trista pentru noi, nici nu-mi gasesc cuvintele.. L-a luat Dumnezeu sa se odihneasca la El.. Coondoleante familiei si multa putere!!


Postat de Catrinar-hrihor Eugen din ORADEA, la data 02 Iunie 2012
Comentarii (0)
Termeni si conditii | Contact | FAQ

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket