Fashion Days
Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul. Sponsorizeaza memorial »

Victor Nicolae Lotreanu

-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Alexandra ?i Nicolae Lotreanu, la 29 Ianuarie, 2017
MEMORIAL GRATUIT
(expirat la 19 Februarie 2017)
Sponsorizeaza memorial »
INFORMEAZA-TI PRIETENII
19619 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela pentru a mari perioada de valabilitate a memorialului, incepand de la numai 3€ (plata prin Card, PayPal sau SMS).


Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul.

Sponsorizeaza memorial »

Aprinde o candela

In perioada in care candela va lumina acest memorial, mesajul va fi prima intrare din cartea de condoleante; aceasta perioada se va adauga la valabilitatea totala a memorialului.

Alegeti numarul de zile si completati casutele de mai jos pentru a continua spre pagina de plata.

Plata prin SMS a oricarei sume de peste 5 Euro este valabila doar in retelele Vodafone si Cosmote.


Alege perioada:

* Numele dvs.:
* Adresa email:
* Mesajul dvs.:
caractere ramase

Doresc sa primesc o notificare prin email de fiecare data cand este adaugat un nou mesaj de condoleante in cadrul acestui memorial.

* Codul de securitate:
Inchide

Ne-ai parasit dragă Prietene într-un moment în care, de fapt, așteptam, de la o zi la alta, să revii printre noi. Plecarea ta spre Lumină lasă un gol imens în jur, gol pe care numai prezența ta era în stare să-l acopere. Pentru noi, prin felul tău de a fi, ai fost o pildă : ocrotitor, cald și grijuliu - ca familist convins; sfătos, echilibrat și mereu disponibil - ca prieten; profesia a fost pentru tine un crez și ți-ai îndeplinit-o cu devotament și seriozitate; ai fost generos cu publicul larg, colegii de breaslă și studenții împărtășindu-le din bogata ta experiență și cunoaștere. Am fost răsfățați și privilegiați prin faptul că erai în preajma noastră.Așteptam întâlnirile cu tine pentru că erau o desfătare, un regal. Și de ce să fi fost altfel devreme ce întâlneamun interlocutor plăcut,un povestiror neîntrecut, un om intelligent, înzestrat cu un simț fin și subtil al umorului, un spirit enciclopedic, un om cu o erudiție de excepție, mai ales în domeniul pentru care ai avut o adevărată pasiune - istoria. Toți suntem unici prin felul nostru de a fi dar, printre noi, parcă ai fost oleacă altfel ... Suntem plini de întristare, marcați de dispariția ta, dar, văzându-i pe Cosmin, fiul tău iubit, și pe Maria, adulata ta nepoată, și urmărindu-le evoluția - în parte, suntem consolați ! Moștenitori direcți, ei vor duce mai departe cele mai multe din trăsăturile tale ajutându-ne pe noi, cei rămași, să-ți păstrăm amintirea frumoasă, intactă și de nesters. ADIO prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Ginta și Constantin Boeru

   Aprinsa de Boeru Constantin din bucuresti la 06 Februarie 2017
Comentarii (0)

Pe cei cel-au cunoscut si iubit, inclusiv colegii de la Liceul Gh. Lazar Sibiu, ii anuntam ca a trecut la cele vesnice varul nostru, distinsul doctor Victor Lotreanu- 82 ani. Inmormintarea a avut loc in 31 ian.2017, ora 12, la cimitirul Damaroia Bucuresti. Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Maria si Igor Sergheievici

   Oferita de Catalina Stancu la 05 Februarie 2017
Comentarii (0)

Drum bun spre lumina domnule doctor Victor Lotreanu! A fost o onoare si un privilegiu sa lucram cu dumneavoastra ! Ne placea sa va spunem ca sunteti o adevarata enciclopedie, vie. Spuneam doar un subiect si, start parca apasam pe un buton si mintea dvs. atotcuprinzatoare pornea iar noi fascinati va ascultam. Aveati si un umor incredibil , orele de serviciu treceau mai usor in preajma dvs. Va multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ati dat , pentru articolele pe care le-am scris impreuna ( mai mult dvs.eu mai putin). Incredibil dar in ultimul timp va pomeneam tot mai des, in laborator era nevoie de una dintre cartile scrise de dvs. pentru un examen . Inca mai am notitele dvs. gânduri scrise pe hartie....tot timpul aveati ceva de scris, ceva de publicat . Acum sigur veti cunoaste marea taina a vietii si a universului...Ne vom aminti intotdeauna cu drag, de dvs.noi personalul laboratorului clinic al Spitalului Urziceni Dumnezeu sa va odihneaca in pace.

   Aprinsa de Nina Pascu la 03 Februarie 2017
Comentarii (0)

O scurta dar memorabila intalnire cu un domn de moda veche, un spirit generos si plin de vitalitate, o minte ascutita si inchizitiva. Iti multumesc, Victor, pentru felul in care fata sotiei mele se luminea de fiecare data cand vorbeste despre time.

   Oferita de Tiberius la 03 Februarie 2017
Comentarii (0)

O sa fii intotdeauna cu mine, parte din mine, Victor, lumina si caldura pe care le-ai pus in inima mea de la bun inceput. Rolul unic pe care l-ai jucat in viata mea, tristetea si singuratatea pe care le-ai alungat de atatea ori cu generozitatea si sufletul tau minunat. N-am intalnit niciodata alt om ca tine, te voi iubi mereu cu tot ce-i mai bun in mine

   Aprinsa de Livia la 03 Februarie 2017
Comentarii (0)

Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul.

Sponsorizeaza memorial »

Adio, dragul meu, iti multumesc pentru cei 47 de ani pe care i-am petrecut impreuna, nici nu pot sa ma gandesc cum ar fi fost viata mea altfel. Deja mi-e dor de tine, te caut in amintiri si in ganduri. Pana la revedere, Dumnezeu sa-ti ocroteasca drumul spre lumina vesnica!

   Aprinsa de Luminita la 02 Februarie 2017
Comentarii (0)

Draga Victor, in fiecare moment m-am simțit in preajma ta nu ca nora ci mai ales ca fiica. Spuneai mereu "copiii noștri" ceea ce cred ca spune totul despre tine. Nu pot uita generozitatea, caldura si afecțiunea ta permanenta. Gândurile mele te vor insoti pe drumul spre Rai. Ii voi împărtăși Mariei, cu timpul, privilegiul de a avea un astfel de Bunic. Te iubim cu toții. Violeta.

   Aprinsa de Violeta la 02 Februarie 2017
Comentarii (0)

Acum 40 de ani am intilnit un medic minunat care mi-a ingrijit parintii cu o preocupare si un devotament rar. Un om hîtru cu o inima mare si de o bunătate greu de egalat. VA MULTUMESC ! In fiecare an de 5 Noiembrie am sa ma gîndesc cu acelasi drag la Dvs.

   Aprinsa de Delia din Bucuresti la 01 Februarie 2017
Comentarii (0)

Drum bun, unchiule magic, imi iau ramas bun de la tine. Si odata cu tine, de la copilaria mea magica pe care ai umplut-o cu prezenta ta. Imi iau ramas bun de la tine si de la bunatatea si veselia ta. Imi iau ramas bun pana ne vom revedea.

   Aprinsa de Laura la 31 Ianuarie 2017
Comentarii (0)

Ne vom revedea, Victor

   Oferita de Lotreanu la 29 Ianuarie 2017
Comentarii (1)

Drum bun spre Lumina dragul meu Tata. Te-am admirat întotdeauna. Dar mai presus de toate primește te rog încă o data toată dragostea mea. Sunt cu tine. Cosmin.

Postat de Cosmin la 01 Februarie 2017

Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul.

Sponsorizeaza memorial »

    Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket